Lintopdrachten overslaan Verdergaan naar hoofdinhoud
Header image
KIWA Portal > nl

Welkom bij de aanvraagportal van Kiwa Register

Hier kunt u online Kiwa Register producten aanvragen. U kunt op verschillende manieren inloggen.

Particulier

Als u nog niet eerder een product via deze portal heeft aangevraagd of als u uw laatste aanvraag vóór 3 oktober 2015 heeft ingediend, kunt u zich hier registreren.

Heeft u na 3 oktober 2015 een product via deze portal aangevraagd? Log dan in via de optie ‘Particulier’ linksboven op deze pagina.

Heeft u een Kiwa ID, log dan in via de optie ‘Kiwa ID’ linksboven op deze pagina.

Persoonsgegevens

Om persoonsgegevens te mogen verwerken, is het op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens nodig dat we uw identiteit vaststellen. Daarom zullen wij u gedurende het aanvraagproces verzoeken uw burgerservicenummer (BSN) en een aantal persoonsgegevens in te vullen. Het burgerservicenummer vindt u onder meer in uw paspoort, op uw identiteitsbewijs en rijbewijs.

Bedrijf

Als bedrijf kunt u inloggen met eHerkenning. Met eHerkenning kunt u zich online identificeren en zo vertrouwelijke gegevens veilig uitwisselen. Om als bedrijf in te loggen, klik op ‘eHerkenning’ linksboven op deze pagina.

Mocht u nog geen eHerkenning inloggegevens hebben, dan kunt u deze hier aanvragen. Vanaf 1 juli 2021 heeft u minimaal niveau eH2 nodig. Aanbevolen wordt om eH2+ aan te vragen indien u voor een langere periode eHerkenning wilt gebruiken. Wanneer u voor het eerst bij ons inlogt met eHerkenning, halen we uw bedrijfsgegevens automatisch op uit de Kamer van Koophandel administratie. Daarnaast vragen we u om een aantal contactgegevens in uw profiel in te vullen.

Verdere informatie

Heeft u nog vragen? Bekijk dan onze website www.kiwaregister.nl of stuur een e-mail naar vergunningen@kiwa.nl. U kunt Kiwa Register ook telefonisch bereiken op het telefoonnummer 088-998 48 88 (lokaal tarief) op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur.