Lintopdrachten overslaan Verdergaan naar hoofdinhoud
Header image
KIWA Portal > nl

Welkom bij Kiwa Register

U kunt nu online Kiwa Register producten aanvragen. U kunt op verschillende manieren inloggen om uw product aan te vragen.

Particulier

Hebt u nog niet eerder een product via deze portal aangevraagd of hebt u voor 3 oktober 2015 een product via deze portal aangevraagd? Dan dient u zich hier te registreren.

Hebt u na 3 oktober 2015 een product via deze portal aangevraagd? Log dan in via de optie ‘Particulier’ links boven in dit menu.

Hebt u een Kiwa ID, log dan in via de optie ‘Kiwa ID’ links boven in dit menu.

Let op! Bent u geen Nederlands ingezetene en hebt u geen Kiwa ID, neem dan telefonisch contact op met Kiwa Register om een Kiwa ID aan te maken. Kiwa ID is nodig om producten aan te vragen indien u geen Nederlands ingezetene bent. Kiwa Register is te bereiken op het telefoonnummer
088-998 48 88 (lokaal tarief) op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur.

Persoonsgegevens

Om persoonsgegevens te mogen verwerken is het op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens nodig dat we uw identiteit vaststellen. Daarom zullen wij u gedurende het aanvraagproces verzoeken uw burgerservicenummer (BSN) en een aantal persoonsgegevens in te vullen. Het burgerservicenummer vindt u onder meer in uw paspoort, op uw identiteitsbewijs en rijbewijs.

Bedrijf

Als bedrijf kunt u inloggen met e-Herkenning. E-Herkenning is vergelijkbaar met DigiD, maar is alleen bestemd voor bedrijven. Om als bedrijf in te loggen, dient u links boven in dit menu op e-Herkenning te klikken.

Mocht u nog geen e-Herkenning inloggegevens hebben, dan kunt u deze hier aanvragen. U kunt volstaan met het aanvragen van niveau 1. Wanneer u voor het eerst bij ons inlogt met eHerkenning, halen we uw bedrijfsgegevens automatisch op uit de Kamer van Koophandel administratie. Daarnaast vragen we u om een aantal contactgegevens in uw profiel in te vullen.

Verdere informatie

Hebt u nog vragen? Bekijk dan onze website www.kiwaregister.nl of stuur een e-mail naar vergunningen@kiwa.nl. U kunt Kiwa Register ook telefonisch bereiken op het telefoonnummer
088-998 48 88 (lokaal tarief) op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur.